Schortinghuis Catering. Kwaliteit, service en beleving

Welkom in de wereld van Schortinghuis Catering. Schortinghuis Catering staat voor kwaliteit, service en beleving. Mogen wij u meenemen naar ons verrassende assortiment dat wij, 365 dagen per jaar, met enthousiasme en de meest verse ingrediënten voor u bereiden. Warme en koude tapas, heerlijk belegde tapasbroodjes, mini sandwiches en uiteraard heerlijke desserts. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Tapasbroodjes

U bent op zoek om uw gasten op een speciale manier te verrassen tijdens de lunch? Kies dan voor een unieke smaakbeleving van onze tapasbroodjes. Zowel klein (luxe) belegde broodjes, als heerlijke sandwiches, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Samen met u stellen wij de broodjes samen, bekijken we verder de mogelijkheden en komen tot een mooie eindresultaat. Vier luxe belegde broodjes v.a. € 7,50 p.p. vanaf 20 personen en/of drie kleine sandwiches, divers belegd v.a. € 7,50 p.p. vanaf 20 personen.

De prijzen zijn gebaseerd op “standaard luxe beleg”. Graag stellen wij het persoonlijk met u samen.

Kwaliteit, service en beleving!

Het Erfgoed Catering staat voor kwaliteit, service en beleving. Mogen wij u meenemen naar ons verrassende assortiment, dat wij 365 dagen per jaar met enthousiasme en de meest verse ingrediënten voor u bereiden. Warme en koude tapas, heerlijk belegde tapasbroodjes, mini sandwiches en uiteraard heerlijke desserts.

Tapasdesserts

Na afloop van een etentje, barbecue of ander feestje wilt u uw gasten verrassen met een culinaire afsluiting? Het dessert is altijd het “gezelligste” en “lekkerste” van ieder diner. Het moment waar iedereen op voorhand naar uitkeek, la grande finale!

Smakelijke zoetigheden eten vanuit het vuistje. Drie luxe desserts € 6,50 p.p. (vanaf 20 personen)

Reserveren?

Uw verjaardag, huwelijksfeest, opening of receptie bij u op het bedrijf of gezellig thuis? Wij verzorgen het voor u!