Hét restaurant in Drenthe voor uw diner, (zaken) lunch en meer

Restaurant Schortinghuis in Drenthe beschikt over een sfeervol à la Carte Restaurant met een internationaal georiënteerde kaart.Het restaurant bestaat uit twee delen: enerzijds de serre met 38 zitplaatsen, anderzijds het knusse restaurant met open haard en 60 zitplaatsen.

Daarnaast kan het vernieuwde terras met 80 zitplaatsen gebruikt worden voor uw lunch/diner.De lounge bij de bar is zeer geschikt voor de informele gesprekken. Hier kunt ute recht voor uw apéritief, maar ook voor uw biertje (ruim assortiment), digestiefje of slaapmutsje.  Behalve de kegelbanen en de Torenzaal zijn al onze ruimtes geschikt voor minder validen en rolstoelers. Tevens is er een invalidentoilet aanwezig.

Onze menukaart

Bij het samenstellen van onze menukaart hebben wij aan iedereen gedacht. Zo vindt u vis, vlees en vegetarische gerechten terug op de kaart van Restaurant Schortinghuis. Maar ook aan de kleine eter is gedacht, uw kinderen kunnen bij ons genieten van een heerlijk kindermenu. 

Naar de menukaart

Reserveer uw tafel

Door vooraf te reserveren voorkomt u teleurstelling bij aankomst in ons restaurant. Mocht het volgens de informatie op deze pagina niet mogelijk zijn om op het tijdstip van uw voorkeur bij ons te komen eten, dan kunt u ons altijd even bellen, wij kijken dan samen met u wat er wel mogelijk is.