Zaal huren?

Zaal huren

De veelzijdige faciliteiten en de professionele aanpak maken Kasteel Schortinghuis tot een aantrekkelijke locatie voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over 4 zalen die volledig zijn afgestemd op de uitstraling van de Middeleeuwen. Binnen het gehele bedrijf kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Kasteelzaal Schortinghuis Drenthe

Kasteelzaal

Prachtige bogen, mooie wandschildering, fakkels aan de wand, grote kroonluchters en een mooie trap naar het balkon staan in deze zaal centraal. De zaal is (afhankelijk van de opstelling) geschikt voor circa 150 personen. De airconditioning zorgt voor een heerlijke temperatuur. Tevens zijn hier toiletten en een invalidentoilet aanwezig.


Ridderzaal

Deze zaal is geschikt voor 15-60 personen. Tevens vindt u hier een mooie wandschildering, glas in lood ramen, fakkels aan de muur en een prachtige bar. Hier is ook airconditioning aanwezig.


Afgestemd op de uitstraling van de middeleeuwen!

In de volledig nieuwe Kasteelzaal is airco aanwezig, een groot balkon, showtrap, fakkels, kroonluchters en een eikenhouten vloer. U waant zich in het tijdperk van de ridders van de Ronde Tafel. Hier kunt u een uniek feest geven om nooit meer te vergeten. Een Bourgondisch feest waar nog lang over gesproken zal worden.

Neem contact op
Torenzaal - Schortinghuis Drenthe

Torenzaal

Een prachtige zaal, geschikt voor maximaal 40 personen. Tevens vindt u hier een mobiele bar, glas in lood ramen en een mooie eikenhouten vloer.

Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping.


Kegelzaal

Gezellige bar, wandschilderingen en 2 kegelbanen met eventuele discolampen zijn aanwezig in de Kegelzaal. Deze bevindt zich in de kelder.

De kegelzaal is geschikt voor maximaal 40 personen.


Zelfs voor 300 personen!

De Kasteel- en Ridderzaal worden gescheiden door een verplaatsbare paneelwand, waardoor beide zalen aan elkaar gekoppeld kunnen worden en er een ruimte ontstaat waar partijen tot 300 personen kunnen zitten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken en informeren u graag over de diverse mogelijkheden.